dimarts, 10 de febrer del 2009

INFORMÀTICA APLICADA A L'EDUCACIÓ

Pissarres Digitals Interactives


pizzarra-digital.jpg

És recomanable per a qualsevol persona, empresa o entitat que necessiti donar-li un valor afegit a la informació que vulgui transmetre als seus clients o el seu sector. És increïble com aquests nous mètodes interactius (pissarres digitals, tablet PC, etc) aconsegueixen augmentar la capacitat d’atenció dels alumnes i la seva participació en classe.

Treballem amb Pissarres Digitals Interactives. Estem fent una labor important quant a la difusió de totes aquestes noves tecnologies en els centres educatius. Oferim donem i formacions desinteressadament als centres. Adeqüem la instal·lació de la pissarra a les necessitats i característiques dels alumnes i personal docent, però sobretot, vam ensenyar a com usar-la, com treure el major rendiment i com preparar els materials docents per a les classes.

La pissarra digital interactiva (PDI) converteix qualsevol PC o projector en una eina d’ensenyament, col·laboració i presentació. Només ha de pressionar en la seva gran superfície sensible al tacte / llapis digital per a accedir a qualsevol aplicació del PC i treballar amb ella.

El programari permet crear, organitzar i guardar notes, dibuixos i captures de pantalles. Accedir a centenars de continguts interactius i educadors. Captura els treballs realitzats i permet editar-los en múltiples aplicacions (Power Point, Word, Excel, Autocad,…)

S’escriu directament sobre les aplicacions, llocs web i videos d’una forma molt senzilla, sense necessitat de coneixements d’edició d’imatge ni video.

La PDI, està construïda en materials resistents, que impedeix rallades, optimitza les projeccions, suporta els marcadors de tinta, així com també els netejadors químics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada